A Bakony ölelésében!
Vendégházunk
Most itt vagy: Nyitólap / Vendégházunk
 

Szeretettel köszöntöm leendő kedves vendégeimet !

Vendégházunk a Magas-Bakony nyugati lankáin - évszázados bükkerdővel ölelt kis falu-, Csehbánya szélén fekszik.

 Ez az öreg erdészház éppen száz éves korában került a családunk birtokába.  Azóta építgetjük, csinosítgatjuk. Az ódon falak közé becsempésztük a mai kor technikai vívmányait, ami az ön kényelmét maximálisan szolgálja, ugyanakkor megőriztük régies jellegét. 

Az épület famunkáit székely fafaragó barátunk éveken át készítette, nem véletlen tehát, hogy az erkélyek , lépcsők és egyedi kézzel készített tölgy bútoraink faragásai a Székelyföld népművészeti mintáit őrzik.
Otthonos, két szobás apartmanjaink , földszinti közösségi helyiségünk , wellness szobánk, tágas teraszunk, nosztalgia-dézsafürdőnk, gondozott, kerti bútorokkal felszerelt udvarunk együttesen teszik felejthetetlenné  az itt töltött napokat.
Az erdei környezet, öreg erdőjáró autónkon tett kirándulás, gazdasági udvarunk , a legelésző jószágok közelsége , bográcsozási, grillezési lehetőség  romantikus élményt ígér.

Vendégházunk kínálatát ajánljuk azoknak a családoknak, baráti társaságoknak, akik  valódi falusi hangulatra,  a természet közelségére vágynak, szeretnek nagyokat túrázni, kerékpározni,  jókat enni. A környék gazdag vadállománya a vadászat, két közeli horgásztó a Pisztrángos és a városlődi halastó a horgászat szerelmeseit várja.  Kisebb céges tréningek helyszíne is lehet az Öreg Erdész Vendégház.

Könnyű megközelíthetőségünk miatt   vendégházunk alkalmas Veszprém megye csillagtúra szerű felfedezésére. Számos izgalmas úti cél rövid időn belül elérhető.

A 8-as számú főút 3 km-re, Ajka 18,  Herend 8, Veszprém 23, Pápa 25, a Balaton 30 km-re található.

Családunk a szomszéd házban lakik, kellően távol ahhoz, hogy az ön nyugalma zavartalan legyen, de elég közel, hogy bármilyen problémájában segítsünk.

Tekintse meg honlapunkon részletes kínálatunkat, reméljük felkeltjük érdeklődését és hamarosan az Öreg Erdész Vendégház vendégeként köszönthetjük !

                                                                               

   Szolnokiné Bősze Hajnalka és családja

   

    

     

Foglaltsági naptárunk
GYÖNGYVIRÁG APARTMAN
Fiatalok és párok részére
Foglaltsági naptárunk
Tulipán APARTMAN
Családok, baráti társaságok részére
ajánlj minket ismerősödnek
Keress bennünket facebookon is!
Keress bennünket facebookon is!

Az Öreg Erdész Vendégház  a facebookon is elérhető, ahol napra készen követheti vendégházunk eseményeit, friss híreit sok-sok fotóval színesítve, melyeket megoszthat barátai körében.

Nosztalgia dézsafürdő
Nosztalgia dézsafürdő

Vendégeink kedvence a hatalmas fadézsa, melyben akár kilenc ember is pancsolhat egyszerre. A teraszra felállított dézsa télen - nyáron szolgálja a vendégeink kényelmét...

Szépkártya elfogadás
Szépkártya elfogadás

Örömmel tudatjuk, hogy vendégházunkban mindhárom szépkártya típust elfogadjuk.

Öreg erdőjáró
Öreg erdőjáró

Tegyen egy felejthetetlen kirándulást a Magas-Bakony évszázados bükköseiben! Ismerje meg ezt a hegyekkel, völgyekkel, forrásokkal tartkított tájat az Öreg Erdőjáróval.