A Bakony ölelésében!
Tulipán apartman
Most itt vagy: Nyitólap / Apartmanok / Tulipán apartman
 TULIPÁN
 

Kettő, egyenként három ágyas pótágyazható szobát , jól felszerelt , teljes értékű konyhát, tágas , akár két személynek is kényelmes fürdőkáddal rendelkező fürdőszobát és WC-t  tartalmaz. A kézi készítésű faragott, robosztus tölgyfa ágyak, komódok , az ajtólapok faragásai egyedi hangulatot kölcsönöznek a lakrésznek. A szobák ablakai gondozott kertünkre és erdővel ölelt gazdasági udvarunkra néznek. Erkélyéről a felkelő nap első sugarait csodálhatják.

A  lakrész külső, rönklépcsős bejárata lakóinak nyugalmát biztosítja , belső lejárata pedig a közvetlen kapcsolatot a földszinti bensőséges hangulatú étkező és közösségi helyiséggel.

Közösségi helyiségünk robosztus, régies hangulatú, tölgybútorokkal , korondi kerámiával díszített kandallóval , nagyképernyős televízióval szolgálja vendégeink kényelmét.
Szállóvendégeink a közösségi helyiséget  földszinti teraszt, grillkemencét, kerti bútorokat, díjmentesen használhatják. WI-FI internet kapcsolatot biztosítunk.

Hagyja ott néhány napra a város zaját, szippantson a kristálytiszta bakonyi levegőből, ébredjen madárdalra, kóstoljon bele a falusi életbe !

Fedezze fel velünk a Bakonyt, legyen a vendégünk !

  

Foglaltsági naptárunk
GYÖNGYVIRÁG APARTMAN
Fiatalok és párok részére
Foglaltsági naptárunk
Tulipán APARTMAN
Családok, baráti társaságok részére
ajánlj minket ismerősödnek
Keress bennünket facebookon is!
Keress bennünket facebookon is!

Az Öreg Erdész Vendégház  a facebookon is elérhető, ahol napra készen követheti vendégházunk eseményeit, friss híreit sok-sok fotóval színesítve, melyeket megoszthat barátai körében.

Nosztalgia dézsafürdő
Nosztalgia dézsafürdő

Vendégeink kedvence a hatalmas fadézsa, melyben akár kilenc ember is pancsolhat egyszerre. A teraszra felállított dézsa télen - nyáron szolgálja a vendégeink kényelmét...

Szépkártya elfogadás
Szépkártya elfogadás

Örömmel tudatjuk, hogy vendégházunkban mindhárom szépkártya típust elfogadjuk.

Öreg erdőjáró
Öreg erdőjáró

Tegyen egy felejthetetlen kirándulást a Magas-Bakony évszázados bükköseiben! Ismerje meg ezt a hegyekkel, völgyekkel, forrásokkal tartkított tájat az Öreg Erdőjáróval.