A Bakony ölelésében!
Sport, horgászat, vadászat
Most itt vagy: Nyitólap / Szolgáltatásaink / Sport, horgászat, vadászat

A sport szerelmeseinek is ideális hely az Öreg Erdész Vendégház, gyalogos, kerékpáros, lovas túrák kiinduló   pontja lehet. A túraútvonalak szervezéséhez tanácsot adunk, a megfáradt lovat és lovasát is szívesen látjuk.

A téli sportok kedvelői a közeli eplényi sípályán hódolhatnak szenvedélyüknek. A környékünkön sziklafal mászó és paintball pálya is található. 

 A kalandot kedvelő kedves vendégeink pedig a tőlünk mindössze 5 km-re lévő híres Sobri Jóska kalandparkban tehetik próbára bátorságukat. Vendégeink kedvezményt kapnak a belépőjegy árából ! 

Visszatérő vadászvendégeink büszkék a Bakonyban  elejtett kapitás gím-dámszarvas, vadkan és muflon trófeáikra. 

A Bakonyerdő Zrt. és a közeli vadásztársaságok vadászterületei, kiválóan alkalmasak újabb vadászélmények átélésére.

Egyéni és társas vadászatok szervezéséhez, kérésre segítséget nyújtunk.

 

Szeretettel várjuk vadászfegyver nélkül érkező ,  természetkedvelő vendégeinket, hacsak megnézni vagy fotózni szeretnék a szarvasok nászát, a csíkos kismalacokat vagy a játszadozó rókakölyköket.

Ehhez sokszor el sem kell hagyni vendégházunk udvarát.

Szeret horgászni ? Ne felejtse otthon felszerelését, mert a festői környezetben található közeli Pisztrángos tó és a városlődi horgásztó biztos sikert ígér. 

Foglaltsági naptárunk
GYÖNGYVIRÁG APARTMAN
Fiatalok és párok részére
Foglaltsági naptárunk
Tulipán APARTMAN
Családok, baráti társaságok részére
ajánlj minket ismerősödnek
Keress bennünket facebookon is!
Keress bennünket facebookon is!

Az Öreg Erdész Vendégház  a facebookon is elérhető, ahol napra készen követheti vendégházunk eseményeit, friss híreit sok-sok fotóval színesítve, melyeket megoszthat barátai körében.

Öreg erdőjáró
Öreg erdőjáró

Tegyen egy felejthetetlen kirándulást a Magas-Bakony évszázados bükköseiben! Ismerje meg ezt a hegyekkel, völgyekkel, forrásokkal tartkított tájat az Öreg Erdőjáróval.

Szépkártya elfogadás
Szépkártya elfogadás

Örömmel tudatjuk, hogy vendégházunkban mindhárom szépkártya típust elfogadjuk.

Nosztalgia dézsafürdő
Nosztalgia dézsafürdő

Vendégeink kedvence a hatalmas fadézsa, melyben akár kilenc ember is pancsolhat egyszerre. A teraszra felállított dézsa télen - nyáron szolgálja a vendégeink kényelmét...