A Bakony ölelésében!
Sport, horgászat, vadászat
Most itt vagy: Nyitólap / Szolgáltatásaink / Sport, horgászat, vadászat

A sport szerelmeseinek is ideális hely az Öreg Erdész Vendégház, gyalogos, kerékpáros, lovas túrák kiinduló   pontja lehet. A túraútvonalak szervezéséhez tanácsot adunk, a megfáradt lovat és lovasát is szívesen látjuk.

A téli sportok kedvelői a közeli eplényi sípályán hódolhatnak szenvedélyüknek. A környékünkön sziklafal mászó és paintball pálya is található. 

 A kalandot kedvelő kedves vendégeink pedig a tőlünk mindössze 5 km-re lévő híres Sobri Jóska kalandparkban tehetik próbára bátorságukat. Vendégeink kedvezményt kapnak a belépőjegy árából ! 

Visszatérő vadászvendégeink büszkék a Bakonyban  elejtett kapitás gím-dámszarvas, vadkan és muflon trófeáikra. 

A Bakonyerdő Zrt. és a közeli vadásztársaságok vadászterületei, kiválóan alkalmasak újabb vadászélmények átélésére.

Egyéni és társas vadászatok szervezéséhez, kérésre segítséget nyújtunk.

 

Szeretettel várjuk vadászfegyver nélkül érkező ,  természetkedvelő vendégeinket, hacsak megnézni vagy fotózni szeretnék a szarvasok nászát, a csíkos kismalacokat vagy a játszadozó rókakölyköket.

Ehhez sokszor el sem kell hagyni vendégházunk udvarát.

Szeret horgászni ? Ne felejtse otthon felszerelését, mert a festői környezetben található közeli Pisztrángos tó és a városlődi horgásztó biztos sikert ígér. 

Foglaltsági naptárunk
GYÖNGYVIRÁG APARTMAN
Fiatalok és párok részére
Foglaltsági naptárunk
Tulipán APARTMAN
Családok, baráti társaságok részére
ajánlj minket ismerősödnek
Nosztalgia dézsafürdő
Nosztalgia dézsafürdő

Vendégeink kedvence a hatalmas fadézsa, melyben akár kilenc ember is pancsolhat egyszerre. A teraszra felállított dézsa télen - nyáron szolgálja a vendégeink kényelmét...

Szépkártya elfogadás
Szépkártya elfogadás

Örömmel tudatjuk, hogy vendégházunkban mindhárom szépkártya típust elfogadjuk.

Keress bennünket facebookon is!
Keress bennünket facebookon is!

Az Öreg Erdész Vendégház  a facebookon is elérhető, ahol napra készen követheti vendégházunk eseményeit, friss híreit sok-sok fotóval színesítve, melyeket megoszthat barátai körében.

Öreg erdőjáró
Öreg erdőjáró

Tegyen egy felejthetetlen kirándulást a Magas-Bakony évszázados bükköseiben! Ismerje meg ezt a hegyekkel, völgyekkel, forrásokkal tartkított tájat az Öreg Erdőjáróval.