A Bakony ölelésében!
Somló-hegyi túra borkóstolással
Most itt vagy: Nyitólap / Szolgáltatásaink / Somló-hegyi túra borkóstolással

Borkóstolóval egybekötött Somló-hegyi túra

Vendégházunk szervezésében felejthetetlen kirándulást tehet hazánk legkisebb , ám annál izgalmasabb borvidékén. A reggeli bemelegítő pálinka után túravezetéssel megtekintheti a Taposó kutat, várat, kilátót, majd a megfáradt turista a Szolnoki présházban falusi vendégasztal mellett kóstolhatja a Nászéjszakák boraként elhíresült somlóit. Az egész napos program ára 10000 Ft/fő, amely tartalmazza az oda-vissza utazást, és a korlátlan borfogyasztást. Minimum 4 fős csoportok számára.

 

 

       

      

Foglaltsági naptárunk
GYÖNGYVIRÁG APARTMAN
Fiatalok és párok részére
Foglaltsági naptárunk
Tulipán APARTMAN
Családok, baráti társaságok részére
ajánlj minket ismerősödnek
Szépkártya elfogadás
Szépkártya elfogadás

Örömmel tudatjuk, hogy vendégházunkban mindhárom szépkártya típust elfogadjuk.

Öreg erdőjáró
Öreg erdőjáró

Tegyen egy felejthetetlen kirándulást a Magas-Bakony évszázados bükköseiben! Ismerje meg ezt a hegyekkel, völgyekkel, forrásokkal tartkított tájat az Öreg Erdőjáróval.

Keress bennünket facebookon is!
Keress bennünket facebookon is!

Az Öreg Erdész Vendégház  a facebookon is elérhető, ahol napra készen követheti vendégházunk eseményeit, friss híreit sok-sok fotóval színesítve, melyeket megoszthat barátai körében.

Nosztalgia dézsafürdő
Nosztalgia dézsafürdő

Vendégeink kedvence a hatalmas fadézsa, melyben akár kilenc ember is pancsolhat egyszerre. A teraszra felállított dézsa télen - nyáron szolgálja a vendégeink kényelmét...