A Bakony ölelésében!
Somló-hegyi túra borkóstolással
Most itt vagy: Nyitólap / Szolgáltatásaink / Somló-hegyi túra borkóstolással

Borkóstolóval egybekötött Somló-hegyi túra

Vendégházunk szervezésében felejthetetlen kirándulást tehet hazánk legkisebb , ám annál izgalmasabb borvidékén. A reggeli bemelegítő pálinka után túravezetéssel megtekintheti a Taposó kutat, várat, kilátót, majd a megfáradt turista a Szolnoki présházban falusi vendégasztal mellett kóstolhatja a Nászéjszakák boraként elhíresült somlóit. Az egész napos program ára 15000 Ft/fő, amely tartalmazza az oda-vissza utazást, és a korlátlan borfogyasztást. Minimum 4 fős csoportok számára.

 

 

       

      

Foglaltsági naptárunk
GYÖNGYVIRÁG APARTMAN
Fiatalok és párok részére
Foglaltsági naptárunk
Tulipán APARTMAN
Családok, baráti társaságok részére
ajánlj minket ismerősödnek
Öreg erdőjáró
Öreg erdőjáró

Tegyen egy felejthetetlen kirándulást a Magas-Bakony évszázados bükköseiben! Ismerje meg ezt a hegyekkel, völgyekkel, forrásokkal tartkított tájat az Öreg Erdőjáróval.

Nosztalgia dézsafürdő
Nosztalgia dézsafürdő

Vendégeink kedvence a hatalmas fadézsa, melyben akár kilenc ember is pancsolhat egyszerre. A teraszra felállított dézsa télen - nyáron szolgálja a vendégeink kényelmét...

Keress bennünket facebookon is!
Keress bennünket facebookon is!

Az Öreg Erdész Vendégház  a facebookon is elérhető, ahol napra készen követheti vendégházunk eseményeit, friss híreit sok-sok fotóval színesítve, melyeket megoszthat barátai körében.

Szépkártya elfogadás
Szépkártya elfogadás

Örömmel tudatjuk, hogy vendégházunkban mindhárom szépkártya típust elfogadjuk.