A Bakony ölelésében!
Gyöngyvirág apartman
Most itt vagy: Nyitólap / Apartmanok / Gyöngyvirág apartman
 GYÖNGYVIRÁG

Kettő, franciaágyas , pótágyazható szobát , jól felszerelt , teljes értékű konyhát, tágas , akár két személynek is kényelmes fürdőkáddal rendelkező fürdőszobát és WC-t  tartalmaz. A kézi készítésű faragott, robosztus tölgyfa ágyak, komódok , az ajtólapok faragásai egyedi hangulatot kölcsönöznek a lakrésznek. A szobák ablakai gondozott kertünkre és erdővel ölelt gazdasági udvarunkra néznek. Erkélyéről a lenyugvó nap utolsó sugarait csodálhatják.

   ​
A  lakrész külső, rönklépcsős bejárata lakóinak nyugalmát biztosítja , belső lejárata pedig a közvetlen kapcsolatot a földszinti bensőséges hangulatú étkező és közösségi helyiséggel.
Közösségi helyiségünk robosztus, régies hangulatú, tölgybútorokkal , korondi kerámiával díszített kandallóval , nagyképernyős televízióval szolgálja vendégeink kényelmét.
Szállóvendégeink a közösségi helyiséget  földszinti teraszt, grillkemencét, kerti bútorokat, díjmentesen használhatják. WI-FI internet kapcsolatot biztosítunk.

   

Hagyja ott néhány napra a város zaját, szippantson a kristálytiszta bakonyi levegőből, ébredjen madárdalra, kóstoljon bele a falusi életbe !

Fedezze fel velünk a Bakonyt, legyen a vendégünk !

  

Foglaltsági naptárunk
GYÖNGYVIRÁG APARTMAN
Fiatalok és párok részére
Foglaltsági naptárunk
Tulipán APARTMAN
Családok, baráti társaságok részére
ajánlj minket ismerősödnek
Nosztalgia dézsafürdő
Nosztalgia dézsafürdő

Vendégeink kedvence a hatalmas fadézsa, melyben akár kilenc ember is pancsolhat egyszerre. A teraszra felállított dézsa télen - nyáron szolgálja a vendégeink kényelmét...

Öreg erdőjáró
Öreg erdőjáró

Tegyen egy felejthetetlen kirándulást a Magas-Bakony évszázados bükköseiben! Ismerje meg ezt a hegyekkel, völgyekkel, forrásokkal tartkított tájat az Öreg Erdőjáróval.

Szépkártya elfogadás
Szépkártya elfogadás

Örömmel tudatjuk, hogy vendégházunkban mindhárom szépkártya típust elfogadjuk.

Keress bennünket facebookon is!
Keress bennünket facebookon is!

Az Öreg Erdész Vendégház  a facebookon is elérhető, ahol napra készen követheti vendégházunk eseményeit, friss híreit sok-sok fotóval színesítve, melyeket megoszthat barátai körében.