A Bakony ölelésében!
Étkezés
Most itt vagy: Nyitólap / Vendégházunk / Étkezés
ÉTKEZÉS

 Vendégeink választhatják az önellátást   az apartmanok teljes értékű hűtővel , főzőlapokkal, főzőedényekkel, tányérokkal , poharakkal felszerelt konyháiban., de kérhetnek reggelit és hideg vacsorát is.  Választhatják alkalmi jelleggel  vendégasztal szolgáltatásunkat ,  itt valódi falusi finomságainkkal - házikolbász, sonka, szalonna , hurka-,  valamint  a helybéli asszonyok specialitásaival -  házi sóskifli, kuglóf -  köthetnek közelebbi ismeretséget.

Természetesen nem hiányozhat a jóféle házi pálinka és a nászéjszakák boraként elhíresült "Somlói" sem. Grillezhetnek, bográcsozhatnak kertünkben, bográcsot, tüzifát, faszenet biztosítunk.

 


Étkezhetnek a közeli éttermek valamelyikében,  az autóval néhány percnyire elérhető  farkasgyepűi, herendi,bándi, ajkai, veszprémi éttermek egyikét.

A bándi "Kakukk" étteremben  , szállóvendégeink 10 % kedvezménnyel fogyaszthatják a házias, finom falatokat. Az étterem a hazai legjobb 25 kisvendéglők egyike !

Egy valami  biztos, itt éhes nem maradhat senki !

 

   

 

Foglaltsági naptárunk
GYÖNGYVIRÁG APARTMAN
Fiatalok és párok részére
Foglaltsági naptárunk
Tulipán APARTMAN
Családok, baráti társaságok részére
ajánlj minket ismerősödnek
Nosztalgia dézsafürdő
Nosztalgia dézsafürdő

Vendégeink kedvence a hatalmas fadézsa, melyben akár kilenc ember is pancsolhat egyszerre. A teraszra felállított dézsa télen - nyáron szolgálja a vendégeink kényelmét...

Szépkártya elfogadás
Szépkártya elfogadás

Örömmel tudatjuk, hogy vendégházunkban mindhárom szépkártya típust elfogadjuk.

Öreg erdőjáró
Öreg erdőjáró

Tegyen egy felejthetetlen kirándulást a Magas-Bakony évszázados bükköseiben! Ismerje meg ezt a hegyekkel, völgyekkel, forrásokkal tartkított tájat az Öreg Erdőjáróval.

Keress bennünket facebookon is!
Keress bennünket facebookon is!

Az Öreg Erdész Vendégház  a facebookon is elérhető, ahol napra készen követheti vendégházunk eseményeit, friss híreit sok-sok fotóval színesítve, melyeket megoszthat barátai körében.