A Bakony ölelésében!
Étkezés
Most itt vagy: Nyitólap / Vendégházunk / Étkezés
ÉTKEZÉS

 Vendégeink választhatják az önellátást   az apartmanok teljes értékű hűtővel , főzőlapokkal, főzőedényekkel, tányérokkal , poharakkal felszerelt konyháiban., de kérhetnek reggelit és hideg vacsorát is.  Választhatják alkalmi jelleggel  vendégasztal szolgáltatásunkat ,  itt valódi falusi finomságainkkal - házikolbász, sonka, szalonna , hurka-,  valamint  a helybéli asszonyok specialitásaival -  házi sóskifli, kuglóf -  köthetnek közelebbi ismeretséget.

Természetesen nem hiányozhat a jóféle házi pálinka és a nászéjszakák boraként elhíresült "Somlói" sem. Grillezhetnek, bográcsozhatnak kertünkben, bográcsot, tüzifát, faszenet biztosítunk.

 


Étkezhetnek a közeli éttermek valamelyikében,  az autóval néhány percnyire elérhető  farkasgyepűi, herendi,bándi, ajkai, veszprémi éttermek egyikét.

A bándi "Kakukk" étteremben  , szállóvendégeink 10 % kedvezménnyel fogyaszthatják a házias, finom falatokat. Az étterem a hazai legjobb 25 kisvendéglők egyike !

Egy valami  biztos, itt éhes nem maradhat senki !

 

   

 

Foglaltsági naptárunk
GYÖNGYVIRÁG APARTMAN
Fiatalok és párok részére
Foglaltsági naptárunk
Tulipán APARTMAN
Családok, baráti társaságok részére
ajánlj minket ismerősödnek
Keress bennünket facebookon is!
Keress bennünket facebookon is!

Az Öreg Erdész Vendégház  a facebookon is elérhető, ahol napra készen követheti vendégházunk eseményeit, friss híreit sok-sok fotóval színesítve, melyeket megoszthat barátai körében.

Szépkártya elfogadás
Szépkártya elfogadás

Örömmel tudatjuk, hogy vendégházunkban mindhárom szépkártya típust elfogadjuk.

Öreg erdőjáró
Öreg erdőjáró

Tegyen egy felejthetetlen kirándulást a Magas-Bakony évszázados bükköseiben! Ismerje meg ezt a hegyekkel, völgyekkel, forrásokkal tartkított tájat az Öreg Erdőjáróval.

Nosztalgia dézsafürdő
Nosztalgia dézsafürdő

Vendégeink kedvence a hatalmas fadézsa, melyben akár kilenc ember is pancsolhat egyszerre. A teraszra felállított dézsa télen - nyáron szolgálja a vendégeink kényelmét...