A Bakony ölelésében!
Híreink
Most itt vagy: Nyitólap / Híreink
Újdonságok Vendégházunkban !

Újdonságok Vendégházunkban ! 
Az elmúlt hetekben megújult vendégházunk nosztalgia-dézsafürdője, kerti hintája, a parasztmuskátli gyönyörű hordókban díszíti az udvart. Gazdag reggelizőasztalunkon a 13 féle lekvárom és a saját készítésű termékeink mellett Gergely fiúnk termelői mézét kóstolhatják meg vendégeink. Akác, hárs, hárs-gesztenye, illetve akác lépes mézet fogyaszthatnak a reggelihez, illetve vásárolhatnak tőlünk.
Szeretettel várjuk kedves vendégeinket ! 
A termelői mézünket bárki megkóstolhatja, illetve Vendégházunkban megvásárolhatja.

Tovább
Ajándékozzon Öreg Erdész utalványt szeretteinek!

 Nincs még ajándékötlete ?  

AJÁNDÉKOZZON PIHENÉST!

Lepje meg szeretteit egy felejthetetlen Bakonyi pihenéssel  az „ Öreg Erdész Vendégházban „ ! Akár Karácsonyra, születésnapra, házassági évfordulóra, nászajándékba ….a legszebb meglepetés a  személyre szóló ,  kitöltött , különleges AJÁNDÉKKÁRTYÁNK.

Hívjon bennünket a részletekért, és a  megajándékozottnak nincs más dolga, mint velünk  időpontot  egyeztetni és utazni.

Szívesen  látjuk szeretteit !

 

Tovább
Szépkártya elfogadás

Örömmel tudatjuk, hogy vendégházunkban mindhárom Széchenyi pihenőkártya  típust elfogadjuk.

Tovább
Borbás Marcsi és a Hot Jazz Band nálunk forgatott!

Vendégházunkat az a megtiszteltetés érte, hogy a népszerű Gasztroangyal sorozat 2012. január 7-i adását Marcsi és csapata nálunk forgatta. A tréfás jelenetek gazdasági udvarunkban és vendégházunkban kerültek filmszalagra. A műsor vendégei a Hot Jazz Band együttes és Jásdi István borász voltak. Szofi kutyánk, cicáink, tehénkéink borjaikkal főszerepet kaptak. Jó volt látni, ahogyan a vidám csapat Marcsi irányításával fáradhatatlanul dolgozik. Köszönet a feledhetetlen élményért és a finom falatokért!

Tovább
1
Foglaltsági naptárunk
GYÖNGYVIRÁG APARTMAN
Fiatalok és párok részére
Foglaltsági naptárunk
Tulipán APARTMAN
Családok, baráti társaságok részére
ajánlj minket ismerősödnek